Mikor segíthetünk?

Ha Ön hatékony, jelen idejű segítséget igényel, mert szeretné jobban kiaknázni lehetőségeit, sikeresebb, hatékonyabb akar lenni, kreativitását fejlesztené, boldogabban, elégedettebben akar élni, egy nehéz életvezetési helyzetben elakadt, vitáját, konfliktusát rendezni akarja, vagy krízishelyzetbe került.

Kiknek segíthetünk?
Egyedül élőknek, párkapcsolatot kezdőknek, párkapcsolatban élőknek, szakítás (válás) előtt- vagy alatt lévőknek, válás után lévőknek, kapcsolatot újrakezdőknek, gyermekes szülőknek. Akar javítani az életén most, … vagy később?!

Megoldást keres?

Megoldásközpontú – üzleti- illetőleg életvezetési coaching – szolgáltatásunk során a coaching, a mediáció és a mentoring eszközeit alkalmazzuk. Tesszük ezt úgy, hogy az említett eszközök speciális kombinációjával hatékonyan javítjuk a kapcsolat-, konfliktus- és probléma megoldási eredményességet. Nem próbáljuk felkutatni a problémákat előidéző – többnyire igen összetett – indítékokat, hanem a nem megfelelő döntési-, cselekvési folyamat felismerésére és megváltoztatására vállalkozunk. Így a lelkierő, lelki állóképesség, az alkalmazkodási képesség szintén  növelhető.

Hogyan?

A nehézségekre, problémákra – modulokban – keressük a megoldásokat: Problémafeltárás, személyes megbeszélés, mediáció, coaching tesztekkel, gyakorlatokkal. A probléma megoldás felé terelése (az élethelyzet stabilizálása, a problémamegoldás feltételeinek megteremtése, új életszemlélet felépítése, stratégiaalkotás) a kívánt eredmény eléréséhez. Tréning (a tesztidőszak ellenőrzése, az elért sikerek felismerése, a helyes viselkedésmintázatok elsajátítása); készségfejlesztés (a további problémák megoldhatóságára).

Az egyéni és páros konzultációkon és a mediáció során az integratív elvű proaktív módszert alkalmazzuk.